Не сте регистрирани, ве молиме РЕГИСТРИРАЈТЕ СЕ или НАЈАВЕТЕ СЕ
» Кориснички налог
Корисничко име:

Лозинка:

Одјави ме после 15 минути неактивност
» Вести

Update - 22-02-2021 20:50

Ако има заинтетесираност за да се помогне за подобрување на тракеров во било која форма ( материјали со музика, филмови книги, графички дизајн, хостинг, закуп seedbox-ови) нека ме контактира ПМ или маил ! @salt

Сметајте дека се тука е на доброволна база без интерест за профит !!!
» Напомена
Ниту еден од фајловите прикажани овде не се хостирани на овој сервер. Линковите се обезбедени самостојно од корисниците на овој сајт. Администраторот на овој сајт не е одговорен за содржините коишто ги постираат корисниците, или било кои други дела на членовите. Вие не смеете да го користите овој сајт за дистрибуција или симнување на материјали за коишто немате овластување и легално право.Ваша одговорност е да се придржувате на овие правила.

Овој сајт е најпрегледен на 1280*1024 px резолуција. Препорачан торент клиент : uTorrent