Не сте регистрирани, ве молиме РЕГИСТРИРАЈТЕ СЕ или НАЈАВЕТЕ СЕ
» Кориснички налог
Корисничко име:

Лозинка:

Одјави ме после 15 минути неактивност
» Вести

Тринаесетти пиво фест Прилеп 2015 - 20-06-2015 17:04По тринаесетти пат од 16 до 19 јули Прилеп ќе биде местото каде покрај богатата понуда на пиво и скара, посетителите ќе уживаат во изведбите на естрадните забавувачи од разни жанрови  се со цел да се задоволат сите генерациски вкусови.


Во четврток посетителите ќе ги забавуваат Слаткаристика, Љубојна, Саша Коваќевиќ , DJ Славе, Мето, Мартин и Синиша. Во петокот свој настап ќе имаат Radio Activ, ZAA, DNK и Прљаво Казалиште.


Во саботата настапува македонскиот фолк изведувач Наум Петрески, Неда Украден и Оливер Драгоевиќ, додека пак во неделата свои настапи ќе имаат Ален Хасановиќ, Гоца Тржан и Дино Мерлин.


И  оваа година нема да изостанат придружни манифестации со кои ќе се анимираат посетителите   во  градот под Марковите Кули, а за авантуристите предвидено е и бесплатно кампување  на Могилата. 


Она што со сигурност може да се гарантира е одлична забава за која ќе се зборува цела година.


НАЗДРАВЈЕ ПРИЛЕП!

http://www.pivofestival.mk/ 

» Напомена
Ниту еден од фајловите прикажани овде не се хостирани на овој сервер. Линковите се обезбедени самостојно од корисниците на овој сајт. Администраторот на овој сајт не е одговорен за содржините коишто ги постираат корисниците, или било кои други дела на членовите. Вие не смеете да го користите овој сајт за дистрибуција или симнување на материјали за коишто немате овластување и легално право.Ваша одговорност е да се придржувате на овие правила.

Овој сајт е најпрегледен на 1280*1024 px резолуција. Препорачан торент клиент : uTorrent